Βοήθεια

Στην κείμενο που ακολουθεί περιλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες που διευκολύνουν τον χρήστη στην πλοήγησή του στην ιστοσελίδα www.sakkoulas.com. Διαβάστε εδώ για να αποκτήσετε μια γρήγορη εικόνα ως προς την δομή της ιστοσελίδας, μάθετε πώς θα αναζητείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, ενημερωθείτε για τις συμφέρουσες προσφορές μας, εξοικειωθείτε εν συντομία με την διαδικασία πραγματοποίησης αγορών, πληροφορηθείτε τους τρόπους επικοινωνίας με τον εκδοτικό οίκο, εντοπίστε μας σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και άλλα πολλά που σας ενδιαφέρουν!

Αρχική σελίδα

Η σελίδα αυτή αποτελεί την βασική πύλη εισόδου στον ψηφιακό κόσμο της – Π.Ν. Σάκκουλας.

• Κάντε κλικ στα κυλιόμενα μηνύματα που σας ενδιαφέρουν για να επισκεφθείτε τις σελίδες που επιθυμείτε ή να διαβάσετε περισσότερα.
• Ενημερωθείτε μέσω της ενότητας επίκαιρα θέματα για τις τελευταίες εξελίξεις στην νομολογία και την νομοθεσία μας ή για πληροφορίες (πρόσφατες αναρτήσεις κ.λπ.) που αφορούν τα ηλεκτρονικά περιοδικά μας.
• Δείτε, μέσω της ενότητας οι προτάσεις μας διάφορες εκδόσεις που επιλέξαμε για σας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
• Εγγραφείτε στο Newsletter μας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο σχετικό πεδίο.

Σημαντική διευκρίνιση!
Οι πληροφορίες που ακολουθούν αποτελούν έναν οδηγό πλοήγησης στο ONLINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ μας.
Επιλέγοντας ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή της διαδρομής και των δραστηριοτήτων της Π.Ν. Σάκκουλας.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πλοήγηση στις ONLINE ΕΚΔΟΣΕΙΣ μας, πατήστε ONLINE ΕΚΔΟΣΕΙΣ και στην συνέχεια επιλέξτε "Βοήθεια" στο κάτω μέρος της οθόνης.

Κατηγορίες
Κάντε κλικ εδώ για να επισκοπήσετε όλους τους θεματικούς τομείς στους οποίους έχουμε κατατάξει τα βιβλία που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο.

Νέες κυκλοφορίες
Από την αρχική σελίδα έχετε την δυνατότητα να δείτε τους τελευταίους τίτλους που φιλοξενούνται στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας. Πατήστε στα σχετικά πεδία για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε βιβλίο και, αν σας ενδιαφέρει, να το αγοράσετε σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή!

Οι προτάσεις μας
Επιλέγουμε για σας και σας προτείνουμε! Γνωρίστε επιλεγμένα βιβλία των εκδόσεων Π.Ν. Σάκκουλας.

Εγγραφή στο Newsletter
Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης χρηστών της www.sakkoulas.com. Πληκτρολογήστε το e-mail σας, πατήστε "εγγραφή" και τελειώσατε! Πλέον, μπορείτε να έρχεστε άμεσα σε επαφή με τις τελευταίες εκδοτικές εξελίξεις και να πληροφορήστε τα τελευταία νέα για κωδικοποιήσεις, εγχειρίδια, μονογραφίες, συλλογικά έργα ή περιοδικά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σύνδεση-Εγγραφή
Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα στην πλοήγησή σας που συνδέονται με την ιδιότητα του μέλους (επισκόπηση καλαθιού αγορών, δυνατότητα online αγοράς κ.λπ.).  Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ενότητα Ο Λογαριασμός μου.

Βοήθεια
Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σημαίνει ότι βρίσκετε ήδη εδώ! Κάντε κλικ στο πεδίο "βοήθεια" κάθε φορά που συναντάτε κάποια δυσκολία ή όποτε θέλετε κάποια πληροφορία που θα σας διευκολύνει στην πλοήγησή σας.

Επικοινωνία
Κάντε κλικ σε αυτήν για να μάθετε πού θα μας βρείτε (τα καταστήματά μας), για να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, για να υποβάλλετε κάποιο ερώτημα για θέματα παραγγελιών ή για τον λογαριασμό σας.

Βρείτε μας στο facebook
Ακολουθήστε μας στο δημοφιλέστερο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης και ελάτε να ανταλλάξουμε πληροφορίες για την εκδοτική, νομοθετική και νομολογιακή επικαιρότητα.
Ακολουθήστε μας στο twitter
Για τους λάτρεις των σύντομων, καίριων πληροφοριών, δημιουργήσαμε λογαριασμό στο twitter. Ακολουθήστε μα ς για να έχετε γρήγορη ενημέρωση για τις τελευταίες μας εκδόσεις – και όχι μόνο!

Ποινικά Χρονικά – Χρονικά Ιδιωτικού  Δικαίου – Κώδικες
Μεταβείτε με ένα κλικ από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας στα τελευταία τεύχη των Ποινικών Χρονικών και των Χρονικών Ιδιωτικού Δικαίου ή πλοηγηθείτε στους σημαντικότερους κώδικες της νομοθεσίας μας επιλέγοντας τις ONLINE ΕΚΔΟΣΕΙΣ του εκδοτικού μας οίκου.
Tip! Στα ηλεκτρονικά περιοδικά μας μπορείτε να μεταβείτε επιλέγοντας ONLINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ στο επάνω μέρος της σελίδας όπου βρίσκεστε.

Χαθήκατε; Όπου κι αν βρεθείτε κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα αυτή, κάντε κλικ στο λογότυπο του εκδοτικού οίκου Π.Ν. Σάκκουλας και μεταβείτε αμέσως στην αρχική σελίδα.