Κόστος Αποστολής

Εφόσον η παραγγελία σας έχει προπληρωθεί (με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα) και το συνολικό κόστος της υπερβαίνει το ποσό των 40 €, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται (εντός Ελλάδος) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εφόσον η παραγγελία σας εκτελείται με αντικαταβολή και το συνολικό κόστος της υπερβαίνει το ποσό των 80 €, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται (εντός Ελλάδος) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια η αποστολή των προϊόντων επιβαρύνεται με το ποσό των 4 €.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας:

 Πίνακας Κόστους Αποστολής Εμπορευμάτων (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Τρόπος πληρωμής Αξία παραγγελίας Κόστος αποστολής
Κάρτα ή κατάθεση 0-40,00 € 4 €
 80,01 € και άνω

ΔΩΡΕΑΝ

Αντικαταβολή 40,01 € και άνω

4 €

80,01 € και άνω

ΔΩΡΕΑΝ

 

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ACS – Courier) κατά κανόνα εντός 48 ωρών. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 Ο παραπάνω πίνακας δεν ισχύει για αποστολές προϊόντων εκτός Ελλάδος. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορείτε να ενημερώνεστε για τα ακριβή έξοδα αποστολής από το τμήμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου της εταιρείας Π.Ν. ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ, μέσω email.