Τα καταστήματά μας

Η “Π.Ν. Σάκκουλας” διατηρεί τρία σημεία πώλησης:

Το πρώτο, επί της οδού Ακαδημίας 43 (δίπλα από τη γραμματεία της Νομικής Σχολής Αθηνών). Πρόκειται για το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας, συνέχεια του ιστορικού σημείου πώλησης που από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 διατηρούσε ο εκδοτικός οίκος επί της οδού Σανταρόζα και του επί χρόνια κεντρικού καταστήματος στη γωνία Πανεπιστημίου 49 και Αρσάκη που σηματοδότησε την έναρξη της σύγχρονης περιόδου λειτουργίας του εκδοτικού οίκου. Στον χώρο λειτουργεί και καφέ.

Το δεύτερο, επί της οδού Ευελπίδων 81α (έναντι του Πρωτοδικείου Αθηνών). Πρόκειται για βιβλιοπωλείο-καφέ, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1986 μετά την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στο συγκρότημα της οδού Ευελπίδων. Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί έκτοτε τις ανάγκες των δικαστών και των δικηγόρων που δραστηριοποιούνται στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το τρίτο, επί της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως 25-27 (έναντι του Εφετείου / Ειρηνοδικείου Αθηνών). Το κατάστημα αυτό εγκαινιάστηκε την άνοιξη του 2014 και λειτουργεί ως βιβλιοπωλείο-καφέ (όπως και το υποκατάστημα της οδού Ευελπίδων). Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες του Εφετείου και του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η δε δημιουργία του συνέπεσε με την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Ειρηνοδικείου Αθηνών στα νέα κτήρια της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως. Με την λειτουργία του νέου αυτού καταστήματος η Π.Ν. Σάκκουλας συντονίζεται με την παγκόσμια τάση για οργάνωση βιβλιοπωλείων-καφέ, στα οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί για νέες κυκλοφορίες, να ξεφυλλίσει καινούριους και παλαιότερους τίτλους βιβλίων ή να επισκοπήσει τα τελευταία τεύχη των επιστημονικών περιοδικών του εκδοτικού οίκου, κάνοντας ένα διάλειμμα από την εργασία του.

Εκτός από τα φυσικά σημεία πώλησης, η “Π.Ν. Σάκκουλας” υπήρξε πρωτοπόρος στην λειτουργία ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου. Εκεί μπορεί κανείς να βρει έναν πλήρη βιβλιογραφικό οδηγό των νομικών και οικονομικών εκδόσεων και συνοπτική παρουσίαση των σημαντικότερων από αυτές, να επισκοπήσει τα περιεχόμενά τους και να προβεί σε αγορά οποιουδήποτε τίτλου.