Επίτομη Βασική Νομοθεσία [Προσφορά για όλα τα φυσικά πρόσωπα]

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου, αποκτήστε στην προνομιακή τιμή των 35 € την "Επίτομη Βασική Νομοθεσία" (12η έκδοση), μια εύχρηστη, καλαίσθητη έκδοση 2.000 σελίδων με 45 νομοθετήματα, Αστικού, Ποινικού, Δημοσίου, Εμπορικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, και θα παραλάβετε ως δώρο το έργο "Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Νομολογία κατ’ άρθρον" του 2015, αξίας 30 €, με επιστημονική εποπτεία του Νικόλαου Κ. Ανδρουλάκη, σε επιστημονική επιμέλεια των Θεοχάρη Δαλακούρα, Ιωάννη Γιαννίδη και Ηλία Αναγνωστόπουλου και σε επιμέλεια έκδοσης του Δημήτριου Βούλγαρη.

Η προσφορά ισχύει τόσο για αγορές από το website μας όσο και από τα καταστήματά μας. Δεν συνδυάζεται με υπάρχουσες προσφορές και ισχύει μόνο για φυσικά πρόσωπα.

Με το έργο “Επίτομη Βασική Νομοθεσία” επιδιώκεται η ενιαία παρουσίαση του βασικού κορμού της ελληνικής νομοθεσίας, με στόχο την κάλυψη των κυριότερων αναγκών όλων όσων ασχολούνται με την ερμηνεία και την εφαρμογή του δικαίου (φοιτητών, δικηγόρων, δικαστών, ερευνητών κ.λπ.). Για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού έχουν συγκεντρωθεί, σε έναν τόμο, τα σημαντικότερα κωδικοποιημένα νομοθετήματα που απασχολούν την καθημερινή πράξη, συνοδευόμενα από τις βασικότερες διεθνείς συμβάσεις και κοινούς νόμους.

Στην νέα, 12η έκδοση της νομοθετικής αυτής συλλογής περιέχεται μια πλήρως αναθεωρημένη και σημαντικά εμπλουτισμένη παρουσίαση του σχετικού νομοθετικού υλικού. Η παρούσα έκδοση είναι ενημερωμένη με τον Ν. 4556/2018 και την Υ.Α. 85090/7.8.2018 (Υπουργού και Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης).

Επιμέλεια: Θωμάς Σάμιος